liljemarkgubbe

Saknade uppgifter Fanzineindex 2001

I september utkommer den länge försenade Fanzineindex 2001, en bok som grundligt går igenom de svenska undergroundserietidningarnas historia. På grund av det stora omfånget på boken cirka 350 sidor har det tagit avsevärt längre tid att färdigställa den än beräknat, men nu är vi äntligen inne i slutfasen av produktionen.

Vår ambition har varit att täcka in allt som har givits ut i Sverige från cirka 1970 och fram till idag. På grund av den stora mängden titlar samt det faktum att fanzines ofta sprids i väldigt begränsade upplagor finns det ett antal hål i indexet som vi behöver hjälp med att fylla igen. Vi har varit i kontakt med hundratals utgivare och tecknare, men en del tidningar är väldigt svåra att hitta. Därför har vi i detta häfte gjort en lista över det vi vet saknas. Om du kan hjälpa oss med kompletteringar är vi mycket tacksamma om du hör av dig. Om du som utgivare vill vara 100% säker på att all fakta om din tidning är korrekt och finns med i boken ska du självfallet också kontakta oss.

Fanzineindex 2001 kommer att säljas både i seriebutiker och i bokhandeln, samt finnas tillgänglig via postorder direkt från förlaget. Inlagan kommer att tryckas i svartvitt och omslaget av David Liljemark blir i färg.

Tveka inte att skriva eller ringa oss!

Vänliga hälsningar

Ingemar Bengtsson och Gunnar Krantz

Optimal Press
Box 2408
403 16 Göteborg
Tel: 031-47 38 57
Mobil: 0708-244620
E-post: info@optimalpress.com.
Webbplats: www.optimalpress.com

Saknade uppgifter.
Vi är intresserade av upplagesiffror från alla utgivare.Har du givit ett fanzine under det senaste året, så ta gärna kontakt med oss så du kan vara säker på att vi inte har missat att ta med din tidning.

A